UNIEKE STUKKEN

Heb je al een technische tekening van je ontwerp? Leeft je idee nog vooral in je hoofd? Wil je van een gebroken machineonderdeel een replica als vervangstuk ...
Als marktleider en expert in one of a kind stukken, beperkte oplages of kunstobjecten, gaat Clem geen uitdaging uit de weg.
In een gesprek luisteren we naar je wens, geven we input over haalbaarheid, materiaalkeuze en andere optimalisaties van het ontwerp. We zetten je idee om in 3D en gaan ermee aan de slag.
Onze jarenlange ervaring en de grote vormvrijheid van kunststof laat toe jouw product te vacuümvormen, draperen, frezen, plooien, lijmen, monteren, assembleren of -indien beter voor het resultaat- technieken te combineren.

Je idee alle kansen geven, dat doe je bij Clem. 
Een uniek stuk of een beperkte oplage: vaak is het tijdens de ontwikkeling of optimalisatie van een product of machine een noodzaak.

Indien gewenst gaat Clem samen met jou mee doordenken en doorontwikkelen aan dat prototype, exclusieve designstuk of gelimiteerd kunstwerk waar jij al lang aan sleutelt. 

Een uniek stuk kan uniek blijven, maar daar hoeft het niet bij te blijven: het kan doorgroeien tot een seriestuk.

Omdat we blijven innoveren zonder het authentieke vakmanschap te vergeten, slagen we erin grenzen te verleggen. 
Geen uitdaging is ons te groot of te klein. Onze specialisten, ingenieurs en werknemers met jarenlange praktijkkennis denken constructief mee zodat jouw project gerealiseerd wordt. 

Jou doen opvallen in de massa, daar gaat het om bij Clem.

Unieke stukken van onze hand

icon